Καλησπέρα από το Indian Wells!

ted-indian-wells1
Καλησπέρα σε όλους και σας καλωσορίζω στη νέα μου ιστοσελίδα από όπου θα μπορείτε να βρίσκετε τα τελευταία μου νέα και blogs.

Από χτες το βράδυ βρίσκομαι στο Indian Wells και ετοιμάζομαι για την πρώτη συμμετοχή μου στα προκριματικά σε τουρνουά Masters1000. Η συμμετοχή μου δεν ήταν προγραμματισμένη καθώς τις τελευταίες μέρες αποσύρανε αρκετοί παίχτες και έτσι μου δίνεται η ευκαρία να συμμετάσχω σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της χρονιάς στο καλεντάρι της ATP.

Μετά τη συμμετοχή στο Dubai την προηγούμενη εβδομάδα, όπου κατάφερα να σημειώσω και την πρώτη μου νίκη στη φετινή σεζόν, ανυπομονώ να αρχίσει το τουρνουά εδώ στο Indian Wells.

Το να αγωνίζεσαι και να είσαι στο ίδιο περιβάλλον με τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, είναι μια εκπληκτική εμπειρία, όπου μαθαίνεις πολλά, αλλά και μια πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα που θέλει και λίγο χρόνο προσαρμογής. Τα αποτελέσματά μου ως τώρα δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά εύχομαι να βελτιωθούνε.

Μετά τις συμμετοχές μου σε Doha, Australian Open και Dubai, αρχίζω και συνηθίζω να νιώθω πιο άνετος στα μεγάλα τουρνουά. Το επίπεδο εδώ είναι υψηλό και πολύ ανταγωνιστικό και όταν προσπαθείς να βρεις λύσεις και να βελτιώνεσαι σε καθημερινή βάση χωρίς τη σωστή υποστήριξη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, και καμμιά φορά αυτό σε καταβάλει, και σωματικά και ψυχικά. Από την άλλη όμως, τίποτε καλό δεν έρχεται εύκολα!

Εύχομαι να είστε όλοι καλά!

Eυχαριστώ για το χρόνο σας.

Ted

Tags: Blog, Indian Wells

Copyright 2014 - Ted Angelinos

brought-to-you-by-tennisnews.gr