Νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου

"Ύστερα από αρκετούς μήνες μακριά από την ενημέρωση στο site μου, είπα να κάνω και ένα update με το που βρίσκομαι και το τι κάνω στην καριέρα μου.

Το όμορφο ταξίδι των προηγούμενων δύο χρόνων, με τη συμμετοχή μου στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου (Australian Open, Wimbledon, Indian Wells,Dubai, Gstaad, Stockholm και σε άλλα) με έφεραν μέσα στους 250 καλύτερους επαγγελματίες τενίστες στην κατάταξη της ΑΤΡ. Ωστόσο, η κούραση η υπερπροσπάθεια και κάποια λάθη δικά μου σε προγραμματισμό και επιλογών τουρνουά, με υποχρέωσαν να μείνω για μερικούς μήνες μακριά από το Tour.

Continue Reading

Χριστός Ανέστη από την Κολομβία!

ted-dimitrov

Καλησπέρα σε όλους,

Έστω και λίγο καθυστερημένα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν στα κορτ της Ηλιούπολης για το DAVIS CUP. Δημιουργήθηκε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μακάρι να γίνονται πιο συχνά τέτοια event στην Ελλάδα.

Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε κόσμο στη χώρα σου, καθώς για τα παιδιά που ασχολούνται με το τένις είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθούν από κοντά τένις υψηλού επιπέδου.

Continue Reading

Πάμε γερά!

ted-web-davis

Καλησπέρα σε όλους! Το τριήμερο του DAVIS CUP έφθασε. Ύστερα από δύο χρόνια, ανυπομονώ να ξαναμπώ στο κορτ για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Μετά από μια υπερπροσπάθεια τα τελευταία 2 χρόνια να σπάσω το φράγμα του TOP300 στα rankings της ATP και να παίξω σε ένα Grand Slam, ήρθε η στιγμή να ξαναπαίξω στο Davis Cup.

Continue Reading

Copyright 2014 - Ted Angelinos

brought-to-you-by-tennisnews.gr